Området

Tylöskogen ligger vackert beläget mitt i naturen i Frösakull. Området ska bebyggas med radhus, kedjehus och villor i olika projekt och du finner det mellan Kungsvägen och Fammarpsvägen. Här bor du på bekvämt promenadavstånd till matvarubutik, busshållsplats, golfbana och restauranger, och har bara 500 meter till finkornig sandstrand där solen går ner i horisonten. Till Frösakull Centrum planeras även en vårdcentral.

 

Frösakull ingår i ett omväxlande kustavsnitt med vacker landskapsbild, stor tillgänglighet och ett etablerat fritidsutnyttjande. Bad, båtsport, fritidsfiske, golf samt strövområden med spår, stigar och fritidsvägar gynnar friluftslivet vare sig man är gammal eller ung. En motionsslinga samt tennisbanor finns också nära tillhands. Husförsäljningen här har under alla år varit sparsam vilket bekräftar den lugna och hemtrevliga atmosfär som området är känt för.

 

Tylösand, Frösakull och Ringenäs är de tre stränderna i Halmstad, alla med Blå Flagg, som såväl Halmstadbor som stans alla turister strömmar till under sommarmånaderna. Tylösand är vida berömt för bad och nattliv. Frösakull och Ringenäs är paradisen för barnfamiljer och de som söker lugn och ro, med lättillgängliga parkeringsmöjligheter alldeles intill stränderna. Stränderna är vackra och du tar dig över dynerna på bekväma gångvägar och broar. Hela stranden besöks av naturnjutare på promenad eller löprunda, året om.

 

I området finns restaruanger som t ex Gillbergs med sin omtyckta mat, miljö samt äventyrsgolf. I Tylösand har vi Salt som med sitt unika läge på klipporna erbjuder en skön upplevelse och lyxig meny. Högklassiga är också restaurangerna på Hotel Tylösand, för att inte tala om deras SPA-avdelning med gym och stora konstgalleri.

 

Det finns flera golfbanor i närområdet – Halmstad GK, vars norra bana flertalet gånger blivit rankad som en av Europas bästa. På Ringenäs GK har du möjlighet att även spela padeltennis om sommaren och Halmstad Golfarena erbjuder längdskidåkning på konstsnö vintertid.