Hörnlägenhet, 133 kvm

 

Man samlar på sig en del saker under åren. Här behöver du inte göra dig av med det stora ekskåpet eller den skrymmande soffan – allt får plats! Totalt åtta generösa hörnlägenheter, med gott om utrymme för privata bjudningar.

 

I entrén möts man av en rejäl garderobsvägg som rymmer både sommarjackan som vinterjackan. Och alla skorna. Och lite till. På var sida av hallen av ligger de tilltagna sovrummen.

 

Det stora sovrummet om 18 kvm har inbyggda skjutdörrar till badrum med inredning från Svedbergs. Dubbelhandfatet är bekvämt och duschväggarna frostade. I badrummet finns också en skjutdörr till den synnerligen praktiskt placerade tvättstugan.

 

Det mindre rummet är om 11,5 kvm och passar utmärkt som gästrum, arbetsrum eller vad man nu önskar. Även här en garderobsvägg och ett stort fönster.

 

Gästtoalett och stor klädkammare ökar på bekvämligheten.

 

Generöst vardagsrum och kök om 65 kvm i delvis öppen planlösning, som ändå är avskärmad i och med en köksvägg som skapar ett rum i rummet. Ett stort fönsterparti i den tänkta matdelen, som passar lika bra som tevehörna, gör denna del av rummet väldigt ljus. I vardagsrumsdelen får du en hel vägg till bokhyllorna om du så önskar. Ett par skjutpartier i de stora glasväggarna öppnar upp mot balkongen/terrassen som är hela 41,3 kvm stor! Här finns möjlighet till ett framtida uterum som låter dig njuta av känslan av utomhus året om!