Gemensamhetsbyggnad

 

I Brf Tylöskogen är det enkelt att på ett lättsamt sätt umgås med sina grannar. Här finns möjlighet att uppehålla sig i samlingslokalen eller på den gemensamma terrassen, som leder till det under kvällstid upplysta poolområdet, i gymmet eller på boulebanorna vid dammen. För övernattande gäster finns två fina gästlägenheter med tillhörande terrass och i lokalen bredvid gymmet finns möjlighet till uthyrd verksamhet till fotvårdsspecialist, massör eller liknande.

 

I gymmet ligger ett specialgolv för träningslokaler och här finns möjlighet till styrketräning. Har du en egen PT kan ni enkelt träffas här, vilket gör din träning tidseffektiv och bekväm!

 

Gemensamhetslokalen är utrustad med kök, vilket går att dela av med ljuddämpande vikväggar från stora delar av samlingslokalen. Även de stora fönsterpartierna går att vika undan för att öppna upp mot terrassen för ytterligare ett rum sommartid! Ekparketten på golvet medger dans då det är dags för fest!

 

Gästlägenheterna är inredda med vitmålade väggar, ekparkettgolv och helkaklade duschrum med inredning från Svedbergs. Pentryt med Cylindas Minikök H100 gör att gästerna klarar sig själva. Stora fönsterpartier går att öppna upp mot egen terrass.

Föreningen har också flera gästparkeringar i området.